Всеки, който следи Наум Шопов в социалните мрежи, знае, че актьорът

...
Всеки, който следи Наум Шопов в социалните мрежи, знае, че актьорът
Коментари Харесай

Когато Наум Шопов тича заедно с Никола Цолов, Люис Хамилтън и Себастиян Фетел

Всеки, който следи Наум Шопов в обществените мрежи, знае, че артистът е трансформирал фитнеса и тренировките в част от всекидневието си.
 Колко (много) коства филмът на Брад Пит за F1
Колко (много) коства филмът на Брад Пит за F1

Очакванията са високи

Знае също по този начин, че една от огромните пристрастености на Шопов са колите и всичко обвързвано с тях. Именно от профила му в Instagram разбираме, че е имал опцията да се допре до света на F1.

Наум Шопов показа няколко фотоси, от които разбираме, че през вчерашния ден, 16 май, е имал опцията да се включи в мемориалната крос обиколка на пистата " Имола ", където този уикенд ще се организира седмото за сезона съревнование от F1.

Тази обиколка е в памет на Айртон Сена, който преди 30 години катастрофира съдбовно и загуби живота си. От споделените от Наум Шопов фотоси, виждаме, че той е тичал един до друг с, който се състезава във F3 и всички се надяваме след няколко години да го забележим във F1.
 Red Bull Drone 1 - дронът, който може да се състезава с болид от F1
Дронът, който е по-бърз от болид на F1

Red Bull Drone 1 покорява нови върхове

Освен него, в обиколката присъединяване са взели Люис Хамилтън, Шарл Льоклер, Джордж Ръсел, Себастия Фетел, Валтери Болтас и Карлос Сайнц. " Небето се отвори и се изля най-големият дъжд, който съм виждал, до момента в който тичахме по пистата, където от през днешния ден ще летят болидите ", написа Шопов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР